Meniu

E-mail: magazin@syl.md

SHOWROOM: mun. Chișinău, Centru, str. Vasile Alecsandri 14 ➤ LIVRAREA GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 MDL

Reparații și servicii

Garanția și service-ul contează? Noi suntem un importator direct. Efectuăm livrări doar de la producători oficiali și toată marfa este certificată. Noi selectăm cu responsabilitate mărfurile achiziționate, pentru a asigura liniștea și încrederea în calitatea tehnici cumpărate. Totuși, nimic nu este veșnic. Suportul de garanție și rețeaua de centre service vă permit să nu vă faceți griji pentru ziua de mâine. Drept confirmare a obligațiunilor de garanție servește talonul producătorului sau talonul de garanție.

Pentru care mărfuri se oferă garanție? Garanție se oferă la toate produse electrocasnice. Garanția variază în funcție de politica service a producătorului. Termenul de garanție este specificat în talonul de garanție, precum și în descrierea fiecărui produs de pe site-ul nostru.

Care este garanția minimă? Garanția minimă, potrivit legii Republicii Moldova, este de 2 ani.

Unde să solicitați deservire pe garanție? De deservirea pe garanție se ocupă centrele service, autorizate de producători. Dvs. puteți găsi adresele și telefoanele centrelor service pe talonul de garanție.

Dreptul la întreținerea pe garanție gratuită este acordat de talonul de garanție, în care se specifică: modelul mărfii / numărul de serie / termenul de garanție / data vânzării mărfii / semnătura și ștampila vânzătorului. Vă rugăm să păstrați talonul de garanție pe toată durata de exploatare a mărfii.